Demka Bilişim İzmir - Bilgisayar Satış, Onarım, Yazılım, Kurulum ve Güvenlik Sistemleri
Ana Sayfa
Hizmetlerimiz
Bazı Yazılımlar
Demka İletişim
Güncellemeler ve Bilgiler
Yeni TTK ve Web Sayfanız
Kamuoyuna Duyuru
Şifre Üretici
 
Etiketler...




Demka Bilişim


Demka Bilisim

(Demka Bilişim)
 
 
 
Otomatik bilgisayar kapatıcı. (3133 Kez indirildi.)
Windows otomatik kapatıcı, sistem açılışında otomatik olarak çalışma yeteneği ile (seçilirse), sistemi sürekli çalışır durumda olanlar için makinalarını rahatlatmak istediklerinde kullanılmak amacı ile yazılmıştır. İsterseniz sistem hergün şu saatte kapansın yada yeniden başlasın gibi kullanma seçeneğiniz de vardır.

Kullanımından kısaca bahsetmek gerekirse; indirdiğiniz oto_kapat.rar dosyasını bilgisayarınızın arşiv dosyalarınızı tuttuğunuz kısmına atarak orada arşivden çıkartabilirsiniz. Oto_kapat.rar dosyasını arşivden çıkardığınızda size bir klasör içerisinde iki dosya açacaktır birisi kapat.exe diğeri programın kullanacağı kütüphane dosyası mscomct2.ocx dosyasıdır. Buradan kapat.exe dosyasını win7 ve win vista kullanıcıları sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmalı, win xp kullanıcıları ise normal olarak çalıştırabilirler. Çalıştırdığınızda program kendisini simge olarak görev çubuğuna atacaktır. Bu simgeye çift tıklayıp istediğiniz ayarları yapıp kaydet diyebilirsiniz. Artık kaydettiğiniz ayarlar etkin olacak ve belirlediğiniz zaman geldiğinde sistem istediğiniz işlemi yapacaktır.

Yazılım görsel ve kullanım olarak oldukça basit tasarlanmaya çalışılmıştır. Yazılım ile ilgili her türlü öneri ve şikayetleriniz için iletişim adresimize lütfen e-posta gönderiniz.
İndirmek için tıklayınız.


Demka Bilişim, Eset Yetkili Satıcısı

Demka Bilişim

Demka Bilişim, Eset Yetkili Satıcısı

Demka Bilişim

 
Sayfada bulunan tüm marka, ürün adları, ticari ünvan ve logolar ilgili firmalara aittir.
Demka Bilişim Bilgisayar Donanım Yazılım ve Güvenlik Sistemleri
© Demka Bilişim 2023. Tüm hakları saklıdır.